четвер, 26 квітня 2007 13:27

Путін не залишив публічного політичного заповіту

Президент Росії Володимир Путін в кінці свого виступу перед Федеральними зборами сказав, що навесні наступного року закінчується термін його повноважень, тому наступне послання робитиме вже інший глава держави. Проте, на його думку, зараз давати оцінки його власної діяльності починаючи з 2000 року недоречно, а "виступати з політичним заповітом передчасно".

Разом з тим, Путін відзначив, що думати про майбутнє потрібно завжди. "Є така старовинна російська забава - пошук національної ідеї. Це, як пошук сенсу життя, цим можна займатися нескінченно, тому ми зараз цим займатися не будемо", - підкреслив президент Росії.

"Ми повинні спиратися на базові морально-етичні цінності, вироблені народом за тисячолітню історію, тоді ми зможемо визначити правильні орієнтири країни, в які б часи не жили", - відзначив Володимир Путін. За його словами, всіх росіян об"єднує бажання змін на краще, але не всі знають, як їх добитися.

Звертаючись до російських чиновників і політиків, президент відзначив, що вони повинні виробити "план" по поліпшенню життя людей, зробивши їх "реальними співучасниками загального творчого процесу". Фрагменти цього плану, за словами Путіна, містяться у всіх його посланнях, зроблених за період президентства.

За його словами, від російського суспільства буде потрібно величезні зусилля, а від держави - фінансові вливання. "Громадяни повинні бути упевнені, що держава захищає їх кровні інтереси, вони повинні відчути причетність до долі країни. А політики винні максимально ефективно використовувати той час, який їм подарувала доля для того, щоб послужити Росії", - зробиі висновок Путін, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Путін не залишив публічного політичного заповіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі