пʼятниця, 18 травня 2007 20:49

Путін назвав "Марш незгідних" маргіналами (ФОТО)
5



"Для представників преси, які освітлювали цей захід, ми розробили спеціальний відмітний знак, який, ми сподіваємося, дозволить їм безпечно виконувати свій професійний обов"язок", - відзначив представник ГУВС по області Самари.


Один з лідерів опозиційної коаліції "Інша Росія" Едуард Лімонов назвав "Марш незгодних" в Самарі "абсолютним успіхом". На думку Лімонова, така форма протесту - "найефективніший спосіб тиску на державу, і відмовлятися від нього немає ніякого сенсу".


Загальне число затриманих під час "Маршу незгодних" в центрі Самари склало шість чоловік.


Володимир Путін заявив, що особисто йому "марші незгодних" не заважають, але все повинно бути в рамках закону. "Після семи років роботи, коли була відновлена територіальна цілісність РФ, значно укріплений оборонний потенціал, значно зміцнилися інститути держави і демократії, в чотири рази виросли доходи громадян, нам нічого боятися маргінальних груп, тим більше таких нечисленних", - сказав Путін.


Влада Челябінська заборонила проводити "Марш незгодних", запланований на 19 травня. Як розповів керівник регіонального відділення Об"єднаного цивільного фронту Кирило Штіфонов, в п"ятницю він одержав лист від міської адміністрації, в якому учасникам "Маршу" запропонували обмежитися мітингом у пам"ятника Курчатову.

За матеріалами РИА "Новости", Gazeta.ru. Використані фото Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Путін назвав "Марш незгідних" маргіналами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі