вівторок, 07 жовтня 2008 09:03

Путін навчатиме дзюдо у фільмі (ФОТО)
5

Глава уряду РФ Володимир Путін пізно увечері в понеділок взяв участь у досить незвичайному для глави уряду заході - презентації навчально-тренувального фільму "Вчимося дзюдо з Путіним".

Цей фільм був знятий в Санкт-Петербурзі на базі школи вищої спортивної майстерності за однойменною книгою, яка вийшла в кінці 90-х рр. і була опублікована в дванадцяти країнах. Вона була написана Путіним, Шестаковим і Левицьким.

Прем"єр-міністр практично відразу дав зрозуміти, що не вважає свою участь в цьому фільмі ключовим моментом. "Ясно, що в самій назві криється рекламний трюк, тому що всі, хто дивитиметься цей матеріал, вчитимуться не у вашого покірного слуги, вони вчитимуться у дійсних корифеїв - японських і російських майстрів", - сказав Путін на презентації фільму, яка пройшла пізно увечері в понеділок в прес-центрі Константинівського палацу під Санкт-Петербургом, повідомляє Интерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Путін навчатиме дзюдо у фільмі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі