вівторок, 11 березня 2008 14:37

Путін купив замок у Франції з дзеркалами на стелі спальні

Президент Росії Володимир Путін, який йде у відставку, придбав замок поблизу французького Сен-Тропе, в Гассены; косметичний ремонт там повинен був завершиний до весни, стверджує колумніст британської газети The Daily Telegraph Селія Уолден, рубрика якої називається "Шпигуном" (Spy).

"Замок знаходиться в затишному місці - на півострові, його затуляють сосни, є два басейни - критий і відкритий, а також від 20 до 30 кімнат. Місцеві жителі прозвали його "будиночок Путіна в стилі "Берлога плейбоя" - і це, можливо, ближче до дійсності, ныж вони думають", - пише Уолден.

"Згідно з моїми агентурними даними, майбутній прем"єр-міністр Росії, який, як відомо, вельми пишаэться своєю атлетичною фігурою, тепер при пробудженні матиме можливість насолоджуватися власним віддзеркаленням, - стверджує вона. За її даними, будинок, про покупку якого VIP-клієнтом стало відомо на початку року, реставрує бригада з півсотні чоловік.

"Будинок ще далеко не готовий, - говорить джерело британської газети, - але будівельники вже приступають до обробки. Днями вони сміялися через те, що тільки що встановили дзеркала на стелі однієї із спалень. Вони намагалися з"ясувати, чи не спальня це Путіна, але всі як води в рот набрали!". NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Путін купив замок у Франції з дзеркалами на стелі спальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі