понеділок, 07 квітня 2008 08:11

Путін і Буш провели романтичну зустріч у Сочі (ФОТО)
5

Чинний Президент Росії Володимир Путін і Президент США Джордж Буш прийняли на переговорах в Сочі декларацію "Про стратегічні рамки російсько-американських відносин".

Путін заявив на прес-конференції за підсумками зустрічі, що в декларації, зокрема, прописана незгода російської сторони з рішенням про розміщення об`єктів протиракетної оборони (ПРО) США в Чехії і Польщі. Крім цього, в декларації наголошується на розбіжностях у базових підходах з питань стратегічних наступальних озброєнь.

В ухваленому документі зафіксовані підсумки восьмирічної співпраці президентів РФ і США, яка оцінюється як позитивна, незважаючи на існуючі розбіжності. Путін визнав, що декларація не дає проривних розв`язок проблем, але намічає шляхи співпраці для майбутніх лідерів Росії і США.

Президент США Джордж Буш назвав Володимира Путіна сильним лідером, який не боїться висловити свою думку. Джордж Буш на зустрічі з Путіном зазначив, що це остання їх зустріч як президентів.

"Ми багато зустрічалися останніми роками. Я поважаю Вас. Ви сильний лідер, не боїтеся точно висловити, що хочете", - сказав Буш, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Путін і Буш провели романтичну зустріч у Сочі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі