четвер, 24 грудня 2009 17:57

Путін хоче пробути на посаді президента до 2024 - Newsweek

Путін хоче пробути на посаді президента до 2024 - Newsweek

Американський журнал Newsweek склав список людей, які, на його думку, здійснять найбільший вплив на світові події в 2010 році. Третій рядок в рейтингу, розміщеному на сайті видання, зайняв російський прем"єр Володимир Путін.

На думку укладачів списку, в майбутньому глава російського уряду має намір повернутися на пост президента, щоб пробути на ньому до 2024 року. Для цього, вважають в редакції, в 2010 році Путін постарається зробити все можливе, щоб підтримати свій рейтинг.

Зокрема, пише журнал, прем"єр швидше за все частіше з"являтиметься на телебаченні і виконуватиме ті представницькі функції, які зазвичай покладаються на президента. Окрім цього, Newsweek чекає, що Путін "продовжить займатися дзюдо, їздити верхи з відкритим торсом, полювати на тигрів і робити багато чого іншого в обов"язковій присутності фотографів".

Іншими людьми, які потрапили до списку, стали президент Афганістану Хамід Карзай і командувач коаліційними силами в Афганістані Стенлі Маккрістал (їм дісталося перше місце), а також міністр енергетики США Стівен Чу і керівник американського Агентства з охорони довкілля (EPA) Лайза Джексон - вони зайняли другий рядок.

Решта місць дісталася виконавчому директорові Apple Computer Стіву Джобсу, лідерові Консервативної партії Великої Британії Девіду Кемерону, американському математикові Дафні Коллер, всім американським губернаторам-республіканцям, виконавчому директорові Comcast Браяну Робертсу, верховному представникові із закордонних справ та політики безпеки Європейського союзу Кетрін Ештон і президентові телекомпанії HBO Сью Нігл.

У листопаді російський прем"єр зайняв третій рядок в рейтингу найвпливовіших персон, складеному іншим американським журналом - Forbes. У 2007 році журнал Time назвав Путіна людиною року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче пробути на посаді президента до 2024 - Newsweek». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі