четвер, 24 січня 2008 08:34

Путін гидливо дивився спортивний виступ, а Медведєв хитро посміхався (ФОТО)

В рамках оголошеного за ініціативою Президента Росії на всій території Російської Федерації Року сім"ї сьогодні в Пензі в палаці гімнастики "Буртаси" обласними міністерством культури, Управлінням демографії, сімейної і молодіжної політики і спорткомітетом проводиться грандіозне свято.

Як повідомили в прес-центрі міністерства культури Пензенської області, свято під гаслом "Здорова сім"я - здорова губернія, здорова Росія!" проводиться в рамках державної програми, направленої на зміцнення в Російській Федерації інституту сім"ї. Ця програма має глобальне стратегічне значення для доль оновленої Росії, і розрахована на тривалий період часу з тим, щоб вирішити багато соціальних проблем, а деякі з них і зовсім зняти з порядку денного.

На святі в Пензі виступлять відомі в губернії і за її межами творчі, спортивні і просто дружні сім"ї жителів Пензенської області - лауреати обласного конкурсу "Успішна сім"я", спортивного фестивалю "Стартуємо разом", сім"ї, нагороджені кубком Росспорта в номінації "Сама спортивна сім"я".

Глядачі і гості свята візьмуть участь у вшановуванні жінок, нагороджених медаллю "Материнська доблесть", зустрінуться із спортсменами - переможцями Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи, що вчаться і тренерами спортивних шкіл Пензенської області.

Вперше в палаці гімнастики "Буртаси" відбудуться показові виступи вихованців шкіл пензенської аеробіки і обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву по художній гімнастиці. Пройде тут і церемонія вручення почесного звання "Заслужений майстер спорту Російської Федерації" прославленій пензенській гімнастці, чемпіонці світу, владарці Кубка світу Любові Попової, повідомляє "Татар-інформ".

Зараз ви читаєте новину «Путін гидливо дивився спортивний виступ, а Медведєв хитро посміхався (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі