пʼятниця, 22 жовтня 2021 11:27

Пункти Covid-вакцинації розгорнули ще на трьох залізничних вокзалах

Ще на трьох залізничних вокзалах України запрацювали пункти вакцинації та експрес-тестування на Covid-19.

Пасажири та всі охочі можуть безкоштовно зробити там Covid-щеплення, повідомила пресслужба Укрзалізниці. Невакциновані пасажири також можуть зробити тест і отримати довідку, яка буде підставою для проїзду в разі негативного результату.

"Сьогодні центри відкрили на залізничних вокзалах Рівного, Хмельницького та Ужгорода. Із 23 жовтня планується розгорнути також пункт щеплення на вокзалі в Івано-Франківську", - ідеться у повідомленні.

Автор: uz.gov.ua
  У центрах вакцинації пасажири та всі охочі можуть безкоштовно зробити щеплення
У центрах вакцинації пасажири та всі охочі можуть безкоштовно зробити щеплення

Загалом щепитися тепер можна на 10 вокзалах країни. Пункти вакцинації працюють у Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Ніжині, Коростені, Рівному, Хмельницькому та Ужгороді. Учора щеплення на вокзалах отримати близько 500 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скільки терпіти оце уніженіє?": вперше перевіряли ковід-сертифікати – як це було

З 21 жовтня в Україні почали діяти нові правила пасажирських перевезень. Вони стосуються пасажирів залізничного, авіаційного й автобусного транспорту. Для пасажирських перевезень у межах міста й області Covid-документи не потрібні.

Зараз ви читаєте новину «Пункти Covid-вакцинації розгорнули ще на трьох залізничних вокзалах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі