понеділок, 31 березня 2008 12:08

Пугачовій стало погано на ювілеї Рєзніка (ФОТО)

Виступаючи на ювілейному вечорі на честь дня народження відомого поета Іллі Рєзніка, примадонна не змогла привітати іменинника через погане самопочуття.

Вже з перших хвилин появи Алли Борисівни в Державному Кремлівському палаці стало зрозуміло, що примадонна погано себе почуває.

Спускаючись сходами, артистка трималася за стіну - пересуватися їй допомагали охоронці.

У такому стані примадонна навряд чи вирушила б у казино або на світську вечірку, але пропустити ювілейний вечір близького друга вона не могла.

- Алла Борисівна дуже погано себе почуває, - зізналися організатори концерту. - До того ж вона має співати аж чотири пісні підряд, а це вона останнім часом рідко робить.

Усамітнившись у грімерці, Пугачова цього вечора не спілкувалася з колегами і на сцену вийшла за кілька хвилин до свого виступу.

Відпрацювавши три пісні під фонограму, четверту Алла Борисівна вирішила виконати в живу. Такий експеримент не кращим чином позначився на її самопочутті. Як тільки співачка почала вітати Рєзніка з ювілеєм, почувся хрип. Алла Борисівна тільки і змогла прошепотіти:

- Мені сьогодні навіть простіше співати, ніж говорити. "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Пугачовій стало погано на ювілеї Рєзніка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі