середа, 18 липня 2007 12:40

Пугачова вимагає за шоу "Дві зірки" $ 1 000 000

Алла Борисівна та Максим Галкін можуть стати ведучими популярного проекту "Дві зірки", якщо продюсерам шоу вдасться домовитися з найзнаменитішою і найобговорюванішою парою.

Шоу, де відомі пари змагаються у вокальній майстерності, з успіхом пройшло в минулому сезоні на Першому каналі. І тепер продюсери вирішили запустити "Дві зірки - 2".

Сподіваючись створити ще більш рейтинговий і успішний проект, керівництво каналу готове вдовольнити будь-які матеріальні умови Алли Борисівни. Сума, яку Пугачова може покласти на свій рахунок, наближається до мільйона.

Не дивлячись на те, що сума колосальна, примадонна поки що роздумує.

Минулого року ролі ведучих шоу "Дві зірки" виконували Лоліта Мілявська й Олександр Цекало. І керівництво Першого каналу вирішило, що гідно замінити колишнє подружжя в проекті можуть тільки Алла Пугачова й Максим Галкін, близькі стосунки яких тривають не один рік. Сподіваючись, що Пугачова все ж таки дасть позитивну відповідь (а Максим Галкін, як співробітник Першого каналу, вже, як то мовиться, не зможе відкрутитися), продюсери музичного шоу поки не розглядають інших кандидатур.

У примадонни й пародиста вже є досвід участі в "Двох зірках". У фінальному випуску вони у якості гостей заспівали однойменний хіт Пугачової. Тоді Алла Борисівна теж не відразу піддалася на вмовляння, і зробити це вдалося не без допомоги Максима, повідомляє "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Пугачова вимагає за шоу "Дві зірки" $ 1 000 000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі