понеділок, 05 березня 2007 09:11

Пугачова не потрапила в рейтинг найпопулярніших співаків Росії

Росіяни за підсумками 2006 року склали рейтинг найпопулярніших виконавців. Соцопитування за замовленням журналу "7 Днів" провела компанія Gallup Media.

Лідери рейтингу повинні були відповідати декільком критеріям: впізнаваність, стильність і сексуальний зовнішній вигляд. Крім того, вони не повинні були викликати сильних антипатій у публіки. Саме через це в 50 найпопулярніших виконавців не потрапила Алла Пугачова. Творчість Примадонни оцінили неоднозначно, хоча вона залишається як і раніше один з найвідоміших виконавців на російській естраді.

Серед співаючих зірок шоу-бізнесу на першому місці опинилася Жанна Фріске. У 2006 році вона порадувала хітом "Малини".

Друге місце зайняв співак Діма Білан. Успішний виступ Білана на "Євробаченні" дав йому можливість не тільки стати одній з самих високооплачуваних зірок на російській естраді, але і зробило його народним улюбленцем.

Любов аудиторії група "Блискучі" минулого року завойовувала хітом "Агент 007", який підкорив хіт-паради.

Валерія в 2006 році підкорила росіян своїм новим альбомом і виданою книгою.

Дует "Чай удвох" замикає п"ятірку лідерів. Ці талановиті хлопці народжують не тільки шлягери - один з учасників колективу, Стас Костюшкін, в 2006 році вдруге став батьком, повідомляє factnews.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова не потрапила в рейтинг найпопулярніших співаків Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі