четвер, 23 серпня 2007 11:24

Психопатка понівечила немовля в пральній машині

Мешканка Калінінградської області, що страждає на важке психічне захворювання, поклала новонародженого сина в пральну машину разом з брудною білизною. В результаті "прання" у дитини діагностовані черепномозкова травма і переломи ребер.

У Гвардійському районі області Калінінграда 23-річна жінка підозрюється в замаху на вбивство власної новонародженої дитини.

У ході розслідування з"ясувалося, що 22 серпня жінка поклала сина в пральну машину, після чого щільно заклала його брудною мокрою білизною. Слідством поки не встановлено, чи встигла жінка випрати в машині свого сина або тільки готувалася до цього, відзначив представник прокуратури.

Дитину врятував батько, що прийшов додому, який і доставив народженого 7 серпня сина в лікарню. Лікарі діагностували у хлопчика загальне переохолодження та серйозні тілесні ушкодження: набряк легенів, закриту черепномозкову травму, переломи ребер.

За даними органів попереднього розслідування, жінка перебуває на обліку у лікаря-психіатра і страждає на важке захворювання, через яке неодноразово проходила лікування в психіатричній лікарні.

На даний час мати дитини перебуває під наглядом лікарів-психіатрів. Стан дитини стабільно важкий.

Прокуратура Гвардійського району порушила кримінальну справу за ч.3, ст. 106 Кримінального кодексу РФ (замах на вбивство з боку матері новонародженої дитини).

Питання про осудність жінки, а, отже, й можливості притягнення її до кримінальної відповідальності, буде вирішене в ході попереднього розслідування після проведення судово-психіатричної експертизи, вирішили в прокуратурі, повідомляє ИА Regnum.

Зараз ви читаєте новину «Психопатка понівечила немовля в пральній машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі