понеділок, 30 серпня 2010 11:05

Проїзд у київському метро на цьому тижні не подорожчає

Проїзд у київському метро на цьому тижні не подорожчає

Проїзд у київському метро в найближчий день не подорожчає.

Про це заявили в прес-службі столичної мерії.

За словами співбесідника, проїзд в "підземці" може подорожчати тільки після того, як відповідне розпорядження Київської міської держадміністрації (КМДА) буде опубліковано в муніципальній газеті "Хрещатик".

"Точну дату підвищення тарифу на проїзд в метро сказати складно. Розпорядження поки в "Хрещатику" не опубліковане, і навряд чи буде опубліковано на цьому тижні", - заявили в мерії.

Нагадаємо, минулого тижня в прес-службі КМДА повідомили, що проїзд в київському метрополітені подорожчав з 1,7 грн до 2 грн.

15 квітня 2010 року Окружний адміністративний суд Києва виніс ухвалу за позовом КП "Київський метрополітен" до КМДА про відміну розпорядження, яким встановлювалася плата в 1,7 грн за одну поїздку в метро. Своїм рішенням суд зобов'язав КМДА відновити дію розпорядження від 2008 року, згідно з яким тариф на перевезення пасажирів складає 2 грн.

Після цього перший заступник глави КМДА Олександр Попов заявляв, що вартість проїзду в метро може підвищитися до 2 грн, оскільки "якщо є рішення суду, його не можна не виконувати".

Проїзд в київському метро подорожчав до 2 грн восени 2008-го. Проте вже з 31 січня минулого року в метрополітені діють нові тарифи на перевезення пасажирів - вартість однієї поїздки складає 1,7 грн.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у київському метро на цьому тижні не подорожчає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі