вівторок, 13 квітня 2010 14:19

Провідник віз у потягу до Москви 13 кг маріхуани

Провідник віз у потягу до Москви 13 кг маріхуани

Співробітники митниці, Державної прикордонної служби і Управління СБУ в Харківській області виявили наркотичну речовину загальною вагою 13,4 кг при проведенні митного контролю в потязі сполученням "Сімферополь-Москва".

Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України у вівторок.

Згідно повідомлення, службовий собака виявив три пакети з наркотичною речовиною сіро-зеленого кольору у вагоні N16. Крім того, собака зреагував на верхній одяг провідника вагону, громадянина України.

По даному факту співробітники митниці склали протокол про порушення правив за статтею 352 Митного кодексу України (переміщення з укриттям від митного контролю) і вилучили наркотичну речовину.

Прес-служба відзначає, що за час існування Харківської митниці це найбільша партія наркотиків, виявлена співробітниками служби. Остання крупна партія наркотичних речовини (9 кг) була виявлена 4 грудня 2009 року в потязі сполученням "Дніпропетровськ-Москва".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Провідник віз у потягу до Москви 13 кг маріхуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі