пʼятниця, 02 червня 2017 03:05

Проведуть ексгумацію тіл загиблих у Будинку профспілок

Проведуть ексгумацію тіл загиблих у Будинку профспілок
Під час масових заворушень 2 травня 2014 року в центрі Одеси за участю проукраїнських і проросійських активістів загинули 48 людей. Фото: Reuters

В Одесі прокуратура дозволила провести ексгумацію тіл 6 загиблих у Будинку профспілок 2 травня 2014 року під час масових заворушень. Про це повідомили у прес-службі відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 48 людей загинуло у Будинку профспілок

Представник правоохоронних органів розповів, що одразу після трагедії у соціальних мережах тиражувалися фотографії з трупами.

"У текстівках до цих знімків вказувалося, що люди дістали вогнепальні (поранення - ред.), а також, що їх добивали арматурою. Ексгумація проводиться з метою того, щоб упевнитися в правильності встановлення причин смерті", - сказав він.

Дата проведення ексгумації поки що не визначена.

2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Почалися сутички в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому розташовувалося наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, почалася пожежа в Будинку профспілок, в якій також загинули люди.

Зараз ви читаєте новину «Проведуть ексгумацію тіл загиблих у Будинку профспілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі