четвер, 21 лютого 2008 12:33

Провальний фільм Джесіки Сімпсон на вершині успіху в Україні

 Новий фільм Джесіки Сімпсон після провалу на заході, був несподівано успішний на Україні.

Білява зірка, схоже, користується популярністю у цій країні на сході Європи

Її останній фільм "Блондинка з амбіціями" став хітом номер 1 в Україні, зібравши за уїкенд з 14 по 17 лютого 253008 доларів.

Це великий реванш після провалу картини вдома у Джесіки – у  США. Як відомо, у  грудні за перший уїкенд виходу "Блондинка" зібрала всього 400 доларів. Спочатку передбачалося відразу випустити фільм на DVD, але потім його вирішили поставити у 8 кінотеатрах у рідному штаті Джесіки - Техасі.

Чим можна пояснити успіх комедії за кордоном? Експерти говорять, що тільки ескапізмом (втечею від дійсності).

"У країнах колишнього СРСР люблять прості комедії, - говорить Конор Бреснан, головний редактор Box Offce Mojo International. – Коли в цих комедіях знімаються такі знаменитості, як Джесіка Сімпсон, це - все, що потрібне для успіху. Російським і українським глядачам ескапізм потрібний навіть більше, ніж американцям. Тому, такі фільми, як "Блондинка, з амбіціями" збиратимуть більше, ніж, наприклад, "Людям похилого віку тут не місце".

Можливо, це тільки початок успіху "Блондинки", адже незабаром фільм вийде у ще одній посткомуністичній країні: Болгарії, пише People.

Зараз ви читаєте новину «Провальний фільм Джесіки Сімпсон на вершині успіху в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі