четвер, 22 березня 2007 14:14

Проти Хіларі Клінтон запустили антирекламу

Передвиборна кампанія одного з кандидатів в президенти США Барака Обами опинилася під загрозою після того, як з"ясувалося, що один з його співробітників виклав на сайт YouTube відеоролик, що принижує опонента Обами Хіларі Клінтон. Ролик викликав великий суспільний резонанс, а сам чорношкірий сенатор від Штату Ілінойс та її головний конкурент в стані демократів стверджує, що не має до цього ніякого відношення.

Філ де Велліс, що створив відеоролик, не повідомляв нікого про свої наміри. Він був звільнений з компанії, яка вела сайт Обами, в середу після короткого розслідування.

Основою для антиреклами став відомий рекламний ролик компанії Apple, знятий у 1984 році режисером Рідлі Скоттом для сервісу YouTube. У відредагованому ролику показаний варіант майбутнього, в якому сотні громадян з "промитими мізками" слухають промову Хіларі Клінтон, яка предстає в образі оруелського "Великого брата". Тоді як сенатор Клінтон представляє свою передвиборну програму, в зал вбігає спортсменка, яка кидає молот в екран. У фінальних кадрах з"являється стилізований символ Apple і адреса офіційного сайту Барака Обами.

Демонстрація ролика іде врозріз з обіцянками Обами вести чисту кампанію і не нападати на суперників. Крім того, заяви, зроблені ним раніше на цьому тижні, теж не додають йому балів, повідомляє newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Проти Хіларі Клінтон запустили антирекламу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі