середа, 03 лютого 2016 01:30

Протестувальники в Кишиневі відмовилися від діалогу з прем'єром - ЗМІ

Протестувальники в Кишиневі відмовилися від діалогу з прем'єром - ЗМІ
Фото: REUTERS

Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп особисто телефонував організаторам протестного руху у Кишиневі, щоб запросити їх на зустріч, проте ті не відповіли на дзвінки глави уряду.

Про це прем'єр розповів за підсумками першого за останні півроку засідання урядової Комісії з євроінтеграції, повідомляє Укрінформ.

За словами Філіпа, він - прихильник особистого спілкування, а не діалогу через ЗМІ, тому й хотів запросити маніфестантів для обговорення їхніх вимог.

Як зазначається, раніше організатори протестного руху - голова Партії соціалістів Ігор Додон, лідер "Нашої партії" Ренато Усатий і керівник Громадянської платформи "Гідність і правда" Андрій Нестасе відмовилися і від зустрічі з головою парламенту Андріаном Канду.

Раніше повідомлялося, що новий прем'єр Молдови Павло Філіп відмовився виконувати вимоги протестувальників - йти у відставку.

Нагадаємо, новий уряд було призначено без обговорення програми його дій, що призвело до загострення протестів у Кишиневі. Перші антиурядові мітинги в Кишиневі розпочалися ще торік восени.

Зараз ви читаєте новину «Протестувальники в Кишиневі відмовилися від діалогу з прем'єром - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі