субота, 30 серпня 2008 14:44

Промова Обами побила телевізійні рейтинги

Промова Обами побила телевізійні рейтинги
Промова Барака Обами на з"їзді Демократичної партії США, що пройшла в Денвері, поставила телевізійний рекорд: її переглянули 38,4 мільйона телеглядачів, передає Associated Press з посиланням на дані дослідницької групи Nielsen Media Research.

За числом телеглядачів виступ Обами обійшов трансляцію відкриття літніх Олімпійських ігор 2008 в Пекіні, фінальний етап популярного в США реаліті-шоу "AmericanIdol" та церемонію вручення "Оскара".

Впродовж чотирьох днів, поки йшов з"їзд Демократичної партії, його дивилися в середньому 22,5 мільйонів телеглядачів, більш ніж будь-який інший з"їзд республіканців або демократів за весь період починаючи з президентської кампанії Кенеді та Ніксона в 1960 році, коли подібні дослідження телеаудиторії були проведені вперше.

Нагадаємо, що на з"їзді Демократичної партії Обама був офіційно висунутий кандидатом в президенти США. 28 серпня він виступив з 40-хвилинною промовою перед приблизно 80 тисячами людей на стадіоні Invesco Field at Mile High, в якій піддав критиці політику адміністрації Джорджа Буша та озвучив основні положення свого політичного курсу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Промова Обами побила телевізійні рейтинги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі