понеділок, 22 жовтня 2007 16:58

Прокуратура зняла з "бітцевського маніяка" одне вбивство

Прокурор Москви Юрій Семін просив визнати Олександра Пічушкіна, так званого "бітцевського маніяка", винним в 48 вбивствах і трьох замахах на вбивство.

Спочатку Пічушкину інкримінувалося здійснення 49 вбивств і три замахи на вбивства. Проте в ході судового засідання прокуратура відмовилася від звинувачення Пічушкина в здійсненні одного з вбивств. Сам обвинувачений признався у вбивстві 61 людини, 60 з яких, починаючи з 1992 року, були убиті на території Бітцевського лісопарку на південному заході Москви.

Адвокати Олександра Пічушкіна Павло Іванніков і Олександр Калягін, виступаючи в Мосміськсуді, просили виправдати його 23 епізодам звинувачення.

Процес у справі "бітцевського маніяка" триває вже 40 днів, за цей час було досліджено все 37 томів кримінальної справи, допитані десятки свідків і потерпілих, а також досліджені сотні документів. Пічушкин признався в скоєнні всіх інкримінованих йому злочинів і дав докладні свідчення по кожному з них, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура зняла з "бітцевського маніяка" одне вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі