понеділок, 26 березня 2007 19:46

Прокуратура не підтвердила умисне вбивство Кушнарева

Сьогодні народний депутат, член фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявив про те, що смерть народного депутата, екс-губернатора Харківської області Євгенія Кушнарьова не була випадковою. Цю інформацію прокоментувала прокуратура області.

Зокрема, начальник слідчого відділу прокуратури Харківської області Дмитро Гладковський заявив, що прокуратура Харківської області, що розслідує справу за фактом ненавмисного вбивства народного депутата від Партії регіонів Євгенія Кушнарьова, не підтверджує інформацію про те, що смерть депутата не була випадковою.

- До нас ніяких паперів, що підтверджують цю версію, не поступало. Поступлять – реагуватимемо, - підкреслив він.

За словами Дмитра Гладковського, прокуратура Харківської області проводить слідчі експертизи у даній справі, всіх свідків вже допитали.

Разом з тим, в Генеральній прокуратурі та Службі безпеки України висловлювання Василя Кисельова коментувати відмовилися, заявивши, що розслідуванням справи не займаються.

На сьогоднішній прес-конференції в Києві член парламентської фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявив про те, що смерть Євгенія Кушнарьова не була випадковою. "Це моє особисте глибоке переконання: смерть Кушнарьова не випадкова", - підкреслив він. За даними Василя Кисельова, в Євгенія Кушнарьова стріляли 4 рази, куля увійшла зверху вниз. Це означає, відзначив депутат, що Кушнарьов лежав на спині і розумів, що по ньому стріляють.

17 січня цього року екс-губернатор Харківської області, народний депутат Євгеній Кушнарьов отримав на полюванні вогнепальне поранення, що стало для нього смертельним, передають MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура не підтвердила умисне вбивство Кушнарева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі