середа, 27 лютого 2008 17:57

Прокуратура хоче закрити 19 автошкіл Києва

Прокуратурою Києва внесено приписи Управлінню ДАІ ГУ МВС України у Києві щодо зняття з реєстрації в органах МРЕВ 19 автошкіл за порушення умов при підготовці водіїв.

Про цеповідомили у прес-службі прокуратури столиці.

Зокрема, прокуратурою міста Києва проведено перевірку стосовно додержання законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, в ході якої виявлені численні факти порушення керівництвом автошкіл умов ведення освітньої діяльності з підготовки водіїв категорії "В". Внаслідок цього було винесено приписи щодо зняття з реєстрації таких автошкіл як СТК ТСОУ "Авіант", ТОВ "Автоспортсервіс", ПП "Автостріт", ПП "Адель", ПП Дорошевська О.В., ТОВ "Карт-А", СТК "Ластівка", Міжрайонний навчально-методичний центр ТСОУ, Міський спортивно-технічний авто-мотоклуб ТСОУ, ПП "Авто Кураж", ПП "Белл", ПП "Чорнобильмедтехніка", "Святошинський спортивно-технічний клуб", Солом"янська районна організація ТСОУ, СТ "Колос", "Спортивно-технічний клуб ім. С.Корольова", СТК ТСОУ ВО "Київський радіозавод", ТОВ "Вінол" та ТОВ "Укравтоцентр".

Проте, повідомили у прес-службі, Окружний адміністративний суд міста Києва за позовами керівників ТОВ "Автоспортсервіс" і ПП "Автостріт" виніс постанови про скасування приписів прокуратури та дозволив цим закладам, що не мають ліцензії Міністерства освіти і науки України, продовжувати підготовку водіїв категорії "В" і складати іспити в органах МРЕВ УДАІ ГУ МВС України в Києві.

Прокуратура столиці не погодилася з такими рішеннями суду та оскаржила їх в апеляційному порядку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура хоче закрити 19 автошкіл Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі