вівторок, 24 липня 2007 18:43

Прокуратура близька до завершення слідства у справі про загибель Кушнарьова

Прокуратура Харківської області близька до завершення слідства у справі про обставини загибелі народного депутата від Партії регіонів Євгенія Кушнарьова.

"Я думаю, що не більше двох-трьох тижнів - і справа буде закінчена", - повідомив на прес-конференції у вівторок в Харкові прокурор Харківської області Василь Сінчук, відповідаючи на питання журналістів.

Він повідомив, що медико-криміналістична експертиза у даній справі завершена, і в найближчий день її висновки буду офіційне оформлені.

При цьому Сінчук відзначив, що, знаючи висновки експертизи, він зберігає свою колишню точку зору на обставини даної справи. "У мене немає іншої точки зору, чим була до цього, щодо особи, що зробила цього злочин, способу і обставин", - сказав Синчук.

Раніше Сінчук не виключав, що з Дмитра Завального, який звинувачується в здійсненні ненавмисного вбивства, можуть бути зняті звинувачення, оскільки результати слідства свідчать про те, що куля потрапила в Євгенія Кушнарева рикошетом.

Кушнарьов отримав вогнепальні поранення 16 січня під час полювання в Харківській області. Помер 17 січня.

Звинувачення в необережному вбивстві Кушнарьова було пред"явлене синові директора харківського підприємства "Точприлад" Дмитру Завальному, такому, що полював разом з народним депутатом, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура близька до завершення слідства у справі про загибель Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі