понеділок, 09 липня 2007 11:11

Пройшов перший тур "Слов"янського базару" - українка на третьому місці

Українська співачка Наталія Краснянська на третьому місці за підсумками першого дня конкурсу серед естрадних виконавців на "Слов"янському базарі у Вітебську".

Як повідомили в прес-центрі фестивалю, члени журі оцінили виступ Краснянської у 79 балів.

Лідирує 26-річна співачка зі Словенії Нушка. У перший день конкурсу вона отримала 81 бал.

Друге місце поки посідає росіянин Родіон Роус, що набрав 80 балів. Білоруський учасник Георгій Колдун за підсумками виступу в перший конкурсний день увійшов до першої п"ятірки – у нього 78 балів і 4-е місце. На п"ятому місці 26-річна Ірина з Боснії і Герцеговини (77 балів).

У конкурсі естрадних виконавців на "Слов"янському базарі у Вітебську" беруть участь 22 молодих виконавця з 19 країн. Відповідно до положення про конкурс, Білорусь, Росія і Україна делегують на пісенне змагання по двоє виконавців.

Молоді зірки представляють Болгарію, Боснію і Герцеговину, Грузію, Ізраїль, Італію, Казахстан, Киргизстан, Латвію, Литву, Молдову, Польщу, Румунію, Сербію, Словенію, Узбекистан, Естонію. Журі конкурсу очолює заслужений діяч мистецтв Російської Федерації, композитор і продюсер Кім Брейтбург.

Зараз ви читаєте новину «Пройшов перший тур "Слов"янського базару" - українка на третьому місці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі