понеділок, 04 серпня 2008 09:39

Програміст зірвав телеміст за участю Путіна

У місті Дубна порушено кримінальну справу проти наукового працівника, який зірвав телеміст за участю Володимира Путіна. Підозрюваного оголошено у федеральний розшук.

Як повідомили РБК в правоохоронних органах Підмосков`я, того дня провідний фахівець ТОВ "Лабораторія мережевих технологій" вніс зміни в програмне забезпечення мережевого устаткування, що спричинило блокування локальної мережі.

Збій привів до відміни запланованого телемоста голови уряду Росії Володимира Путіна з представниками регіонів з питань розвитку особливих економічних зон.

За фактом того, що сталося порушено кримінальну справу за ч.1 ст.272 Кримінального кодексу (неправомірний доступ до комп`ютерної інформації).

Повідомляється, що вже вжито заходів щодо розшуку і затримання підозрюваного.

Слід зазначити, що ще будучи президентом Володимир Путін активно використовував практику телемостів. Причому подібні наради проводилися як з керівниками регіонів, так і зі звичайними громадянами. Під час одного з останніх прямих ефірів на посаді президента В.Путін пообіцяв і надалі безпосередньо спілкуватися з жителями Росії, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Програміст зірвав телеміст за участю Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі