вівторок, 21 серпня 2007 11:39

Програма святкових заходів у Києві на День Незалежності

Програма святкових заходів у Києві на День Незалежності
24 серпня вся країна відзначатиме 16-у річницю Незалежності України. За традицією найзнаковіші заходи (наприклад, виставка квітів, концерт на Майдані, феєрверк) пройдуть в Києві. Все найцікавіше пройде в таких місцях:

Софійська площа

9.00, Софійський собор - "Молитва за Україну" за участю перших осіб держави і представників всіх релігійних конфесій.

10.00, Софійска площа. Святкові збори. У них обіцяють взяти участь Президент Віктор Ющенко, прем`єр-міністр Віктор Янукович. У програмі - церемонія присвоєння видатним українцям звання Героя України.

19.00, Національний заповідник "Софія Київська" - за участю глави держави і прем`єр-міністра буде проведений офіційний прийом.

Центр міста

12.00, Майдан Незалежності - концерт військових оркестрів. Хрещатик - молодіжна легкоатлетична естафета "Кубок Незалежності".

13.00, біля Арки Дружби Народів - відкриття фестивалю громадських організацій.

15.00, міськадміністрація - Віктор Ющенко вручить паспорти ровесникам незалежності - 16-річним громадянам зі всієї країни, що народилися 24 серпня.

19.00, Майдан Незалежності - святковий концерт.

22.00, Майдан Незалежності - святковий феєрверк.

Співоче поле

12.00 - відкриття міської виставки квітів "Орнаменти і узори народів світу".

Протягом дня в Печерському ландшафтному парку також проходитиме Всеукраїнський фестиваль творчості колективів підрозділів внутрішніх справ, пише КП в Украине.


Зараз ви читаєте новину «Програма святкових заходів у Києві на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі