пʼятниця, 28 грудня 2007 12:25

Прогноз погоди на передноворічні дні

Прогноз погоди на передноворічні дні
В суботу, 29 грудня, територія України залишається під впливом поля високого тиску, істотних опадів не очікується, лише в східних областях і в Криму випаде невеликий сніг і мокрий сніг.

Як повідомляє Гідрометцентр, в західних, східних, південних областях і в Криму місцями туман, ожеледь, на заході місцями складні відкладення ожеледі і паморозі.

На дорогах України місцями слизько. Вітер змінних напрямів, слабкий. Температура вночі в західних областях 9-15 морозу, вдень 2-7 морозу. На решті території вночі 2-8 морозу, вдень від 4 морозу до 2 вище нуля.

У Києві і області без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямів, слабкий. Температура в Києві вночі 3-5мороза, вдень біля нуля. По області вночі 2-7 морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 29 грудня найвища температура була 7,8 градусів в 1974 році, найнижча - 26,5 градусів в 1930 році.

30 грудня, в неділю, в Україні без істотних опадів. На дорогах ожеледиця, в західній і південній частині місцями туман, заморозь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9 морозу, в західних областях місцями 10-15 морозу, вдень 0-5 морозу, в Закарпатті і Прикарпатті місцями 1-3 тепла. У Криму вночі 2-7 морозу, вдень 1-6 тепла.

У Києві і області без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура в Києві вночі 5-7 морозу, вдень 1-3 морозу. По області вночі 4-9 морозу, вдень 0-5 морозу, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Прогноз погоди на передноворічні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі