понеділок, 18 червня 2007 16:05

Продаж "Боржомі" збільшиться в Україні на третину

Грузинська компанія GEORGIAN Glass&Mineral waters має намір збільшити продаж мінеральної води "Боржомі" на українському ринку на 27,7%. Про це сказала віце-президент холдингу GG&MW Co. N. V., до складу якого входить компанія GG&MW, Маріана Глотова.

"18 млн літрів хочемо продати в Україні цього року", - сказав вона.

За її словами, у 2006 році в Україні було продано близько 14 млн літрів "Боржомі", а цього року планується 30% зростання продажів.

Сегмент преміальних вод в Україні, як відзначила Глотова, складає 2,5% від спільного ринку мінеральних вод. "Боржомі" у цьому сегменті займає частку 68%. У цілому, на ринку України (у літрах) "Боржомі" займає частку в 0,9%, а в 2007 році компанія планує її збільшити до 1,2%-1,3%.

У грошовому еквіваленті компанія планує зайняти цього року близько 4%-5% ринку України.

При цьому Глотова уточнила, що збільшення частки "Боржомі" на українському ринку здійснюється не за рахунок витіснення конкурентів, а за рахунок розвитку самого сегменту преміальних мінеральних вод в Україні.


За матеріалами Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Продаж "Боржомі" збільшиться в Україні на третину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі