четвер, 18 вересня 2008 09:40

Проби ДНК пасажирів Boeing 737 направлені на експертизу до Єкатеринбургу

Проби ДНК пасажирів, які загинули в катастрофі літака Boeing 737, та їхніх рідних направлені на судово-медичну експертизу до Єкатеринбургу, повідомили в адміністрації Пермського краю. На сьогоднішній день проби крові узяті у родичів всіх 82 загиблих в авіакатастрофі пасажирів. Напередодні проби були доставлені в геномну лабораторію Свердловського обласного бюро судово-медичної експертизи в Єкатеринбургу. Ймовірно, експертиза почнеться сьогодні.

У адміністрації Пермського краю також нагадали, що за розпорядженням губернатора Олега Чіркунова з краєвого бюджету було виділено близько 7,7 млн рублів для авансування робіт з дослідження ДНК пасажирів, які загинули в катастрофі літака, та їхніх родичів. "Це зроблено для того, щоб процедура пізнання загиблих пройшла швидше, і рідні та близькі могли б попрощатися з ними", - пояснили в адміністрації, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Проби ДНК пасажирів Boeing 737 направлені на експертизу до Єкатеринбургу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі