пʼятниця, 29 серпня 2008 11:11

Про що мріють чоловіки

Фахівці з університету Індіани опублікували результати опитування представників сильної статі, під час якого було встановлено, якими хочуть себе бачити чоловіки і про що вони мріють.

Опитування проводили у восьми країнах світу, і більшість з 27 тис. опитаних чоловіків зі США, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, Франції, Бразилії і Мексики хотіли б, щоб їх поважали і сприймали як впевнених у собі особистостей.

Чоловіки також заявили, що для них у житті найбільш важливі гарне здоров"я, гармонічне сімейне життя, гарні стосунки з дружиною або подругою.

А от такі характеристики, як сексуальна привабливість і шалений успіх серед жінок, за словами експертів, не так часто звучали у відповідях респондентів.

Цікаво, що також було зафіксовано дуже мало розходжень у відповідях представників різних народів і різного віку, хоча зазвичай вважається, що молоді люди думають про сексуальну сторону свого життя набагато більше літніх чоловіків.

За матеріалами WashProfile.

Зараз ви читаєте новину «Про що мріють чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі