понеділок, 07 липня 2008 08:56

Про порятунок Інгрід Бетанкур знімуть фільм

Колумбійський телеканал RCN оголосив про намір зняти фільм про порятунок Інгрід Бетанкур. Відомо, що продюсером фільму, окрім RCN, виступить якась голлівудська компанія, а режисером картини стане колумбієць Симон Бранд.

Місце зйомок фільму поки не обрано, але відомо, що вони пройдуть або в Колумбії, або у Франції. На даний момент невідомо також, якою мовою розмовлятимуть персонажі, а також коли будуть початі зйомки і які актори візьмуть в них участь.

Фільм розповість про події, пов"язані зі спецоперацією із порятунку Інгрід Бетанкур і ще 14 заручників з полону колумбійських повстанців з руху "Революційні озброєні сили Колумбії" (РОСК). Операція стала можливою завдяки зусиллям співробітників колумбійських спецслужб, які проникли в ряди керівництва РОСК і обманом зуміли звільнити заручників.

Готуючись до проведення спецоперації, колумбійські офіцери пройшли курси акторської майстерності, що дозволило їм переконливо виконати свої ролі та ввести повстанців в оману.

Планований фільм стане не єдиним художнім твором, пов"язаним з порятунком Бетанкур. В неділю сама Бетанкур пообіцяла написати п"єсу про своє шестирічне перебування в полоні, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Про порятунок Інгрід Бетанкур знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі