середа, 30 січня 2008 10:53

Про Лукашенка знімуть еротичний фільм

Олександр Валов, продюсер фільму "Батькіно щастя", робота над яким раніше була призупинена, планує повернутися до проекту. У своєму блозі і на сайті "Розважального каналу ОЭRTV" Олександр Валов повідомив, що незабаром фінансування проекту буде поновлено, а сама еротична комедія зазнає значних змін.

"Дійсно, півтора роки тому фільм "Батькіно щастя" був заморожений через припинення фінансування. Але зараз, навпаки, йдеться про поновлення зйомок цього фільму. Можливо, замовником виступить наш телеканал ОЭRTV", – пише в блозі Олександр Валов.

Продюсер зазначає, що первинний варіант сценарію, написаний членом "Справедливої Росії" Олексієм Митрофановим, що відрізнявся деякою політичною одіозністю, буде повністю перероблений. "У новій версії Батька з"явиться суто позитивним героєм, який, проявляючи народну кмітливість, соромить ворогів і виходить переможцем зі всіх скрутних ситуацій", – пише Олександр Валов.

За словами продюсера, еротичні сцени будуть значно розширені. Крім того, в планах продюсера – запросити для участі у фільмі Руслана Алєхно, який представить Білорусь на міжнародному конкурсі "Євробачення 2008".

"Передбачається, що в одній з головних ролей закоханого сільського хлопчини зніметься співак Руслан Алєхно", – повідомляє Олександр Валов.

Раніше, нагадаємо, за даними білоруської служби Радіо "Свобода", Олександру Валову наполегливо порекомендували заморозити проект, прототипом головного героя в якому виступав Олександр Лукашенко. "Мене просто попросили припинити знімати фільм", – нібито заявив тоді продюсер і режисер, відомий скандальною стрічкою "Юлія", героїнею якої була прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, повідомляє Телеграф.by.

Зараз ви читаєте новину «Про Лукашенка знімуть еротичний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі