вівторок, 03 липня 2007 12:00

Призначили нового редактора журналу "Фокус"

Місце Вахтанга Кіпіані займе нинішній головний редактор газети "Аргументи і факти в Україні" Михайло Гладкий, пише "Коммерсант".

Вчора стало відомо про звільнення Кіпіані з посади головного редактора "Фокусу". Цей пост він займав з моменту запуску журналу. Заяву про звільнення йому запропонував написати президент групи компаній "Український Медіа Холдинг" (у яку входить журнал) Борис Ложкін.

Для Кипіані це стало несподіванкою: "Мене просто поставили перед фактом. Без оголошення підстав. А всі названі причини були схожі на дитячі "отмазки".  Мені сказали, що до журналу претензій немає, але мене  звільнено", - розповів він.

За словами Ложкіна, з приходом нового головреда у "Фокусі" принципово нічого не зміниться, серйозних кадрових змін не буде.

Співробітники "Фокусу" так не вважають. "Поки нам ясно одне – після звільнення Кипіані журнал точно стане іншим", - сказала редактор відділу "Політика" Ярослава Артюшенко.

Зараз ви читаєте новину «Призначили нового редактора журналу "Фокус" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі