четвер, 18 липня 2019 05:26

Призначено нового голову Національної поліції на Київщині

Призначено нового голову Національної поліції на Київщині
Призначено нового голову Київської поліції. Фото: Сегодня

Поліцію Київської області очолив Андрій Небитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв представив нового керівника 17 липня, під час робочої наради в Головному управлінні поліції Київщини, повідомляє прес-служби Нацполіціі України.

Нарада відбулася за участі голови Київської обласної держадміністрації Михайла Бно-Айріяна, представників прокуратури області, інших силових структур МВС.

Рішення про призначення нового керівника поліції Київщини було прийнято після завершення службового розслідування за фактом трагічної загибелі 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 5-річного Кирила Тлявова: що відомо про зброю

За результатами поліцейського розслідування притягнуті до відповідальності 12 співробітників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнені. Керівників управління превентивної діяльності притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Призначено нового голову Національної поліції на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі