понеділок, 16 лютого 2009 17:04

Принца Гарі змусять повторно прослухати курс толерантності

Принца Гарі змусять повторно прослухати курс толерантності
Керівництво британської армії прийняло рішення відправити принца Гарі на курс толерантності та рівноправ"я за допущені ним расистські висловлювання на адресу товариша по службі. Курс, який проходить у військовій академії Сандхерст, стане повторним для Гарі, оскільки він вже прослухав його під час навчання в академії. За словами армійського командування, курс толерантності не перешкодить тренуванням принца в рамках його нинішнього навчання на пілота військового гелікоптера.

У січні британська NewsoftheWorld обнародувала відеокадри трирічної давності, що потрапили в її розпорядження, де молодший син принца Уельського Чарльза та покійної принцеси Діани під час армійського тренування називає товариша по службі азіатського походження "наш маленький пакистанчонок" ("ourlittlePakifriend"). В іншому епізоді Гарі обзиває іншого офіцера "чортовим носієм ганчірки на голові" ("fuckingraghead"). Прес-служба Кларенс-хауса (офіційної резиденції принца Уельського та його сім"ї) визнала неправоту 24-річного принця.

За матеріалами РИА "Новости", Известия

Зараз ви читаєте новину «Принца Гарі змусять повторно прослухати курс толерантності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі