середа, 02 квітня 2008 09:11

Принца Гарі застукали з сигаретою (ФОТО)

 
Британського принца Гарі знов застукали з сигаретою. Це свідчить про те, що спадкоємець престолу так і не зміг позбавитися від шкідливої звички, не дивлячись на дані обіцянки.

Непосидючий нащадок королівської родини почав палити ще коли йому було 14. Під час навчання в Ітоні він палив по пачці в день. Але перш ніж відправитися на військову службу до Афганістану в кінці минулого року, Гарі заявив, що кинув шкідливу звичку.

Проте, повертаючись нещодавно з Кейптауна (ЮАР), де він відпочивав зі своєю подружкою ЧелсіДеві, Гарі знов узявся за старе. У аеропорту його зняли з сигаретою поряд з автомобілем. Мабуть, Челсі, яка, як відомо, теж палить, в цьому сенсі погано на нього впливає, пише Mirror

В той же час сержант Дін Барнс, який був в Афганістані разом з принцом, зізнається: "Він говорив, що не палить, а тому почав стріляти сигарети. Він нам їх багато заборговував", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гарі застукали з сигаретою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі