четвер, 03 липня 2008 09:23

Принц Уїльям затримав катер із 900 кілограмами кокаїну на борту

Принц Уїльям затримав катер із 900 кілограмами кокаїну на борту
Корабель британських ВМС Iron Duke, на якому проходить двомісячне стажування принц Уїльям, затримав в Атлантичному океані катер з 900 кілограмами кокаїну на борту.

Затримання наркоперевізників відбулося в декількох сотнях кілометрів на північний захід від Барбадосу, коли невелике судно у відкритому морі викликало підозри британських моряків і представників берегової охорони США, які знаходилися на борту Iron Duke.

В ході операції на катері було знайдено 45 пакетів із кокаїном загальною вагою 900 кілограмів і вартістю, щонайменше, 40 мільйонів фунтів стерлінгів.

Капітан корабля Марк Ньюленд повідомив телеканалу, що в операції брав активну участь принц Уїльям. "Принц брав участь у всіх діях, починаючи з планування операції та закінчуючи доставкою пакетів із кокаїном на борт корабля", - сказав він.

Стажування у військово-морському флоті Великої Британії стало черговим етапом військової кар"єри принца Уїльяма, після того, як навесні він закінчив чотиримісячний курс навчання військових льотчиків, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям затримав катер із 900 кілограмами кокаїну на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі