субота, 16 червня 2007 18:46

Принц Уїльям піде з армії вчитися на короля

Син спадкоємця британського престолу - принц Уїльям - в найближчі 18 місяців завершить свою службу в армії.

Армію принц Уїльям вирішив покинути заради того, щоб "освоїти мистецтво бути королем". Демобілізуючись з армії на початку 2009 року, принц Уїльям виконуватиме традиційні для членів британської королівської сім"ї обов"язку - займеться благодійністю і суспільною діяльністю.

Проте окрім цього, старший син принца Чарлза, має намір зрозуміти, яку роль повинен відігравати монарх в сучасній Великобританії, а також усвідомити свої сильні і слабкі сторони як майбутній глава королівської сім"ї.

За словами близьких знайомих принца Уїльяма, він дуже відповідально відноситься до своїх майбутніх обов"язків короля Великобританії, і має намір ретельно підготуватись до того моменту, коли йому доведеться зайняти трон.

Принц Уїльям, також як і його молодший брат Гарі, навчався в Королівському військовому коледжі в Сандхерсті (Royal Military College in Sandhurst), який він закінчив в грудні 2006 року.

Проте, пише видання, ще до вступу принца Уїльяма в цей учбовий заклад, було відомо, що він не присвячуватиме своє життя армії. "Як майбутній король і верховний головнокомандуючий збройними силами, принц визнав необхідним пройти службу в армії, щоб краще розуміти проблеми британців, що носять військову форму", - повідомив співбесідник, наближений до королівської сім"ї, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям піде з армії вчитися на короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі