понеділок, 18 червня 2007 19:52

Принц Уїльям отримає на день народження 250 тисяч фунтів

У вівторок 19 червня, в день свого 25-річчя, принц Уїльям отримає права на половину річного доходу від статків своєї матері, принцеси Діани.

За підрахунками експертів, річний дохід принца може збільшитися на суму від 250 тисяч до 300 тисяч фунтів стерлінгів. Другу половину доходу після досягнення 25-річчя отримає принц Гарі.

Статки принцеси Діани оцінювалися в майже 13 мільйонів фунтів стерлінгів після вирахування з них 8,5 мільйонів фунтів стерлінгів податків. Вони включають цінні папери, ювелірні прикраси, сукні та інші особисті речі принцеси, а також частину грошей, отриманих Діаною за шлюборозлучною угодою з принцом Чарлзом.

Принцеса обумовила в заповіті, що кошти повинні бути віддані в довірче управління. Завдяки вдалим вкладенням опікунів, за ці роки їхні розміри збільшилися, за різними оцінками, на 8-10 мільйонів фунтів стерлінгів. Вони будуть порівну розділені між принцами після досягнення ними 30 років.

The Daily Telgraph з посиланням на джерела в оточенні принца додає, що Уїльям не планує поки використовувати спадок Діани. На військовій службі принц заробляє 21880 фунтів стерлінгів в рік, отримуючи також утримання від свого батька принца Чарлза. Крім того, принц може користуватися частиною спадку королеви-матері, також відданого в довірче управління. За оцінками, ця сума складає близько 2 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомляє Lenta.ru.



Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям отримає на день народження 250 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі