понеділок, 22 лютого 2021 02:55

Принц судиться з власним сином через продаж замку

Принц судиться з власним сином через продаж замку

Німецький принц Ернст Август, глава Ганноверського королівського дому, подав до суду на власного сина. Ернст Август-молодший потай від батька продав родовий замок Марієнбург, який належав родині 154 роки.

Про це пише MailOnline. Видання повідомляє, що в 2004 році принц Ганноверський передав своєму синові у власність кілька великих об'єктів нерухомості, зокрема і Марієнбург. У 2018 році Август-молодший зрозумів, що утримання і реставрація замку обходяться йому занадто дорого і продав його уряду Німеччини за 1 євро, нічого не сказавши сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продають "бульбашковий" будинок П'єра Кардена

Разом із замком уряду відійшли майже сто старовинних картин, родинні коштовності, антикварні меблі та скульптури. Оскаржити угоду батько Августа-молодшого має намір в суді.

"Бундестаг вже проголосував на виділення 14 млн євро на реконструкцію замку, так що уряд, мабуть, вважає його повністю своїм", - йдеться в повідомленні.

Суд зобов'язав мільйонера знести резиденцію за $64 млн, яку будували 11 років.

Зараз ви читаєте новину «Принц судиться з власним сином через продаж замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі