понеділок, 20 серпня 2007 16:51

Принц Монако займався в Росії браконьєрством

Федеральна служба по нагляду у сфері природокористування (Росприроднадзор) почала розслідування скарги, поданої російським Грінпісом, за фактом організації властями області Іркутська незаконного полювання на ізюбря для принца Монако Альбера II.

"Вони повинні з"ясувати, чи постраждала яка-небудь тварина, і прийняти відповідні заходи проти керівників заповідника", - заявив представник "Грінпіс" Роман Важенков.

Інформація про браконьєрство, організоване для принца Монако на території Байкало-Лєнського заповідника, з"явилася 17 серпня.

У полюванні на ізюбря (східноазійського оленя) нібито взяв участь повноважний представник президента РФ в Сибірському федеральному окрузі Анатолій Квашнін.

Тим часом, як відзначають у "Грінпіс Росія", згідно з російськими законами полювання на території заповідника є кримінально караним діянням, а, крім того, полювання власне на ізюбря відкривається тільки восени.

Зі свого боку, Олег Мітволь, виразив сумніву з приводу участі принца Монако Альбера II в полюванні.

Офіційні представники області Іркутська поспішили заявити, що для Альбера II була організована лише фотоохота, передає Lenta.Ru, КП.

Зараз ви читаєте новину «Принц Монако займався в Росії браконьєрством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі