четвер, 31 травня 2007 15:19

Принц Чарльз не одружувався через цноту

Принц Чарльз в молодості не одружився на Каміллі Паркер Боулс, тому що вона була вже не цнотливою. Камілла, нинішня дружина спадкоємця престолу мала перший статевий контакт в 17 років, через що отримала славу дівчини легкої поведінки.

"У той час вважалося важливим, щоб принц Уельський одружувався на цнотливиці", - говорить Джілс Брандрет, автор книги, присвяченої Чарльзу і Каміллі. Камілла, яка потім вийшла заміж за Ендрю Паркеа Боулса, втратила цноту в 1965 році, за кілька тижнів до випускного балу.

Тобто якби Камілла була цнотливою, історія британського трону пішла б іншим шляхом. "Тоді питання про одруження Чарльза з Каміллою не стояло. Вона не була цнотливою і королівська сім"я не допустила б одруження між ним і жінкою легкої поведінки. Чарльз про це знав і Камілла теж", - підкреслює Брандрет.

Зараз, коли Чарльз і Камілла одружилися, британці обговорюють можливість, що Камілла стане королевою - роль, яка призначалася для всіма улюбленої і нещасної Діани, повідомляє factnews.

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз не одружувався через цноту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі