понеділок, 17 вересня 2007 12:05

Принц Чарльз хоче стати зіркою Голлівуду

Принц Чарльз планує знятися в голлівудському фільмі. Як пише газета The Daily Mail, посилаючись на власні джерела, спадкоємець британського престолу веде переговори з американськими продюсерами про створення документального фільму, який розповідає про те, як людині жити у згоді з природою. Видання відзначає, що Чарльзу пропонують виконати ключову роль у 90-хвилинній стрічці з робочою назвою Harmony. Продюсери вважають, що лекція про соціальні проблеми у виконанні принца матиме успіх.

За даними The Daily Mail, Чарльзу надзвичайно сподобалася ідея поділитися своїм досвідом в області вирощування екологічно чистих продуктів, а також боротьби проти геномодифікованих сільгоспкультур і потворної забудови. Деякі сцени майбутнього фільму можуть бути зняті на фермі британського принца в графстві Глостершир.

Офіційний представник принца Чарльза заявив, що документальний фільм є "одним із" проектів, у якому може взяти участь спадкоємець британського престолу, і переговори перебувають на ранній стадії.

Документаліст Стюарт Сендер, з яким планує працювати Чарльз, відомий за фільмом "В"язень раю", що номінувався на премію "Оскар".

Принц Чарльз - відомий борець за екологію. Втім його неодноразово звинувачували в так званому "зеленому лицемірстві". Опоненти принца вказують на те, що він сам забруднює навколишнє середовище, володіючи трьома великими будинками й постійно подорожуючи літаками, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз хоче стати зіркою Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі