понеділок, 10 вересня 2007 12:56

Прикордонники затримали угорця, який перетнув кордон на дельтаплані

Співробітники Державної прикордонної служби 9 вересня затримали громадянина Угорщини, який на мотодельтаплані "Ікарус-С22" незаконно перетнув державний кордон у Закарпатській області.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

За даними прес-служби, інформація про наближення нелегала надійшла до українських прикордонників від прикордонників Угорщини.

У підрозділах комендатури "Берегове", на ділянці якої очікували порушника, вжили заходів для його виявлення й переслідування.

Зокрема було виставлено додаткові наряди застави "Бодалово" й "Вілок" і вислано 2 мобільні групи.

Також прикордонники проінформували про інцидент Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і підрозділи Протиповітряної оборони.

О 20:30 прикордонникам удалося знайти дельтаплан "Ікарус-С22" за 15 км від лінії кордону, його намагалися сховати в сараї біля села Карачин.

Прикордонники затримали одного українця й угорця, який пілотував дельтаплан, крім цього, біля сараю прикордонники виявили 2 автомобілі.

Зараз з"ясовуються обставини цього порушення, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники затримали угорця, який перетнув кордон на дельтаплані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі