понеділок, 16 липня 2007 08:53

Прикордонник засуджений за зґвалтування жінки, яка пережила Холокост

Окружний суд ізраїльського міста Хайфа в неділю засудив 23-річного прикордонника Ахмеда Хиндаві до 16,5 років позбавлення волі за зґвалтування 70-річної жінки, що пережила Холокост. Хиндаві також визнали винним в содомії, шантажі і стрілянині в житловому районі.

Згідно з обвинувачульним висновком, рік тому підсудний їхав по шосе на північ від Хайфи, де побачив немолоду жінку. Він зупинив машину і захотів, щоб та поїхала з ним, проте жінка відмовилася і перейшла на іншу сторону дорогі. Тоді Хиндаві вийшов з автомобіля і схопив жертву, відкинувши її до огорожі.

Пенсіонерка спробувала відштовхнути нападаючого, але він ударив її по голові, відтягнув у колючий кущ і зґвалтував. Скоївши злочин, він помочився на жертву і залишив її в кущах з багатьма ранами по всьому тілу. Хиндаві зізнався в скоєному незабаром після затримання.

Підсудного також визнали винним у втечі з місця дорожньої події, що трапилася в той же ранок. Автомобіль Ахмеда Хиндаві врізався в іншу машину, після чого він покинув місце аварії.

Коли водій постраждалої машини наздогнав винуватця зіткнення, той відмовився видати йому своє ім"я і страхову інформацію і зажадав, щоб потерпілий повернувся в свою машину, загрожуючи йому гвинтівкою М-16. Озвучивши свої вимоги, Хиндаві зробив декілька пострілів в повітря, хоча знаходився в житловому районі, повідомляє Ha"aretz.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонник засуджений за зґвалтування жінки, яка пережила Холокост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі