вівторок, 27 березня 2007 14:18

Прийомного сина Анджеліни Джолі може забрати біологічна мати

У в"єтнамського хлопчика, всиновленого актрисою Анджеліною Джолі, несподівано знайшлася сім"я. Матір"ю трирічного Пакса Тхена виявилася 29-річна Пхам Тху Дунг, страждаюча наркотичною залежністю, тому його дідусь і бабуся вважають, що їхня доч-каь-героїноманка може почати переслідувати актрису та її чоловіка Бреда Пітта в надії отримати гроші.

Літні люди розповіли, що їхня дочка завагітніла від одруженого чоловіка, з яким працювала на фабриці одягу. Протягом всієї вагітності вона приймала наркотики. 29 листопада 2003 року вона народила сина з сильним браком ваги. Два дні опісля, поки лікарі боролися за життя дитини, вона втекла з лікарні, тому що у неї не було 30 доларів на лікування, що відповідає місячній зарплаті у В"єтнамі. Через місяць її бідні побожні батьки, не витримавши ганьби, віддали дитину в притулок, де він знаходився три роки, перш ніж його відмітила Джолі, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Прийомного сина Анджеліни Джолі може забрати біологічна мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі