вівторок, 08 травня 2007 14:17

Причіп вантажівки перекинув тролейбус: постраждали 7 людей

Сьогодні у Криму на трасі Алушта-Сімферополь сталося зіткнення фури "Renault" і маршрутного тролейбуса, який виконував рейс з Алушти до Сімферополя.

Хура з силікатною цеглою (вагою близько 20 тонн) спускалася з перевалу у бік Алушти. За попередньою версією, на одному з поворотів причіп великовантажного автомобіля занесло, він перекинув тролейбус, що йшов на підйом, у якому перебували 8 пасажирів і водій.

До місця ДТП виїхали рятувальники, 4 бригади швидкої допомоги, співробітники ДАІ. Прибулі алуштинські рятувальники за допомогою спеціального гідравлічного інструменту розрізали конструктивні елементи тролейбуса для полегшення евакуації пасажирів, кілька людей вибрались самотужки, решті допомагали співробітники МНС і медики.

У даний час 10 людей (зокрема водія фури) доставлено до лікарні. Після огляду троє людей відмовились від госпіталізації, 5 перебувають у стані середньої тяжкості, ще двоє - в реанімації. Серед постраждалих є росіянка - 56-річна жителька Красноярська.

Обставини ДТП уточнюються, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Причіп вантажівки перекинув тролейбус: постраждали 7 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі