четвер, 19 червня 2008 11:39

Причиною пожежі в будівлі McDonald`s стало необережне поводження з вогнем

За попередніми даними, причиною пожежі в будівлі McDonald`s на Привокзальній площі в Києві стало необережне поводження з вогнем.

Про це повідомив начальник прес-центру МНС в Києві Олександр Музиченко. За його словами, розповсюдження вогню почалося з контейнерів, які розташовані за 4 м від будівлі ресторану, неподалік від будівлі центру обслуговування пасажирів. В центрі обслуговування пасажирів згорів утеплювач на стінах на площі близько 80 кв. м. В будівлі ресторану в результаті пожежі обгорів тент, прийшли в непридатність кондиціонери та ін.

В даний час на місці працюють два підрозділи пожежників і інспекторська група. "Остаточні причини пожежі, вочевидь, будуть встановлені до кінця дня", - сказав О.Музиченко.

Нагадаємо, пожежа почалася сьогодні о 9:48. Пожежі була присвоєна підвищена категорія складності (1 біс), повідомляє РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Причиною пожежі в будівлі McDonald`s стало необережне поводження з вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі