четвер, 27 березня 2008 10:41

При пошуках моряків "Нафтогазу-67" госпіталізовано 2 рятувальника

2 китайські водолази госпіталізовані 26 березня під час пошуків тіл загиблих українських моряків затонулого судна "Нафтогаз-67" у Південно-Китайському морі.

Про це повідомив начальник прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Ігор Кроль.

З його слів, один із водолазів був госпіталізований через проблеми з дихальним обладнанням, а інший захворів на Кесонну хворобу (підвищення тиску, захворювання дихальних шляхів).

Крім того, начальник прес-служби МНС повідомив, що рятувальники планують перебувати на місці аварії корабля "Нафтогазу-67" від 7 до 10 днів.

Як повідомлялося, 25 березня китайські рятувальники разом зі співробітником Міністерства з надзвичайних ситуацій України виявили й підняли тіла двох українських моряків затонулого судна "Нафтогаз-67" у Південно-Китайському морі.

18 українських моряків пропали безвісти через аварію корабля судна "Нафтогаз-67", яка сталася внаслідок зіткнення українського судна з китайським 22 березня о 15:26 за київським часом у Південно-Китайському морі біля Спеціального адміністративного району Китаю Сянган (Гонконг).

Пізніше китайські рятувальники відбуксирували "Нафтогаз-67" на мілину, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «При пошуках моряків "Нафтогазу-67" госпіталізовано 2 рятувальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі