пʼятниця, 30 травня 2008 16:23

Президенту Литви імплантували кардіостимулятор

Президентові Литви Валдасу Адамкусу, госпіталізованому через проблеми з серцем у Вільнюську університетську клінічну лікарню, в п"ятницю зробили операцію. Кардіологи заявляють, що "імплантований стимулятор запобігатиме можливим порушенням серцевого ритму".

"Процедура імплантації виконана при місцевому знеболенні, після процедури президент відчуває себе добре", - повідомляє Интерфакс з посиланням на прес-службу президента.

Раніше повідомлялося, що кардіологи відновили серцевий ритм Адамкуса.

Нагадаємо, минулою середи 81-річний президент Литви відчув порушення серцевого ритму, його лікар рекомендував провести ретельні дослідження для з"ясування причин нездужання і уникнення його в майбутньому.

Адамкус в 2004 році став президентом країни удруге. Він щорічно проходить медичне обстеження, про підсумки якого інформують жителів республіки. Останнє обстеження президент пройшов близько місяця тому. Тоді було сказано, що стан здоров"я глави держави хороший, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Президенту Литви імплантували кардіостимулятор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі